Den 12 september mötte elever från Nyköping Strand och Rinmangymnasiet förebilderna Frida Ronge, Sayan Isaksson, Lisen Sundgren och Gustav Öhman på Osprey Farm för att skörda råvaror, laga mat och framför allt…
Läs merStiftelsen Culinary Crafts bjöd in till samtal mellan kockar och representanter från hotell- och restaurangutbildningar i norden på Terra Madre Nordic i Stockholm den 2 september.
Läs merSå får vi en restaurang- och kockutbildning i världsklass. Lyssna på Karsten Thurfjell och Daniella Illerbrand.
Läs merStiftelsen Culinary Crafts skriver debattartikel med anledning av personalbristen i restaurangbranschen
Läs merStiftelsen Culinary Crafts startar nytt initiativ för att utveckla framtidens måltidsutbildning och attrahera fler talanger till besöksnäringen.
Läs merStiftelsen Culinary Crafts har under våren 2021 tagit fram en förstudie för att kartlägga potentialen för utveckling av måltidsutbildning.
Läs merVisita anser att det är av största vikt att det finns attraktiva utbildningar av hög kvalitet.
Läs merSkolverket har tagit fram stödmaterial till systematiskt kvalitetsarbete för gymnasial yrkesutbildning.
Läs mer